ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σχετικά με τον Όμιλο

Προφίλ SWAT SDISS

Οι σημερινές συνθήκες, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, επιβάλλουν την επίτευξη υψηλότερων επιπέδων ασφαλείας, καθώς αυτό αποτελεί πλέον καθοριστικό παράγοντα ανάπτυξης και ευημερίας των σύγχρονων κοινωνιών απέναντι στην εγκληματικότητα και την τρομοκρατία. Για το λόγο αυτό, πέραν του υψηλού επιπέδου υλικοτεχνικών υποδομών που διαθέτει ο όμιλος μας, η S.W.A.T. αποτελείται εξ ολόκληρου από επαγγελματίες ασφαλείας οι οποίοι με την πολυετή πείρα τους, τις κρατικές αλλά και διεθνείς πιστοποιήσεις τους, εγγυώνται ένα άριστο και αποτελεσματικό επίπεδο υπηρεσιών στον τομέα της ασφάλειας και της εκπαίδευσης.

Η SWAT SDISS, πρωτοπόρος για τα Ελληνικά δεδομένα, περιλαμβάνει στις δραστηριότητές της έναν τεράστιας σημασίας τομέα, αυτόν της Εκπαίδευσης. Σαφώς και η εκπαίδευση είναι η πλέον σημαντική παράμετρος, προκειμένου ένας σύγχρονος επαγγελματίας ασφάλειας να μπορεί να ανταπεξέλθει στις σημερινές απαιτήσεις του επαγγέλματος.

Οι υψηλές απαιτήσεις καλύπτονται μέσα από την πληρότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων VIP,TACTICAL και CIVILIAN που υλοποιεί το KEK SWAT SDISS, προσαρμοσμένα στα διεθνή πρότυπα, διαθέτοντας τους κατάλληλους χώρους και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την υλοποίηση τους, με τη συμμετοχή ομάδας Ελλήνων και ξένων διαπιστευμένων εκπαιδευτών, με μεγάλη εμπειρία.

Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα σε ιδιώτες να συμμετάσχουν σε εξειδικευμένα και ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης, δίχως να χρειάζεται να προσφύγουν στο εξωτερικό, δαπανώντας υπέρογκα ποσά. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών προγραμμάτων, μπορούν να συμμετέχουν σε σειρά εκπαιδεύσεων υψηλότερου επιπέδου, για μεγαλύτερη εξειδίκευση σε όποιο αντικείμενο εκπαίδευσης επιλέξουν.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ένα από τα στοιχεία που διαφοροποιούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ομίλου SWAT είναι η πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένη πιστοποίηση που δίνεται από το ΝΑΤΟ, το διεθνή φορέα TUV , UNODC καθώς και τον επίσημο Γαλλικό Φορέα Πιστοποίησης, τα οποία προσθέτουν κύρος αναγνώρισης και υπεροχής στο βιογραφικό των εκπαιδευομένων.

CEO

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΔΕΡΑΚΟΣ

Απόστρατος  αξιωματικός, απόφοιτος Ανώτερης Στρατιωτικής Σχολής.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1972, παντρεμένος και πατέρας δύο  (2) παιδιών.  Υπηρέτησε 20 χρόνια ως επιχειρησιακό στέλεχος επίλεκτου τμήματος των Ειδικών Δυνάμεων (Ειδικές Επιχειρήσεις), ενώ τα τελευταία  χρόνια της τριακονταετούς καριέρας του διετέλεσε επικεφαλής Συνοδευτικής Ομάδας Ασφαλείας (ΣΟΑ) στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ).

Είναι απόφοιτος μεγάλου αριθμού σχολείων των Ειδικών Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας, έχοντας συμμετάσχει σε πολλές μετεκπαιδεύσεις και συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Βουλγαρία κλπ). Έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες αποστολές συνοδείας Πολιτικών και  Στρατιωτικών Αξιωματούχων της Ελλάδας και πολλών άλλων κρατών.

Όραμα και Αποστολή

Η σύλληψη μιας μοναδικής και πρωτοποριακής ιδέας επάνω στον τομέα της ασφάλειας και εκπαίδευσης απέκτησε βάση με τη δημιουργία ενός σύγχρονου εξοπλισμού, εγκαταστάσεων και κέντρο πρακτικής κατάρτισης  1800 στρεμμάτων στο Σχηματάρι.  Όλες μας οι ενέργειες κατευθύνονται από έναν κοινό, για όλους τους συνεργάτες μας, στόχο. Να δημιουργήσουμε μέσω της ειδικής εκπαίδευσης, το εξειδικευμένου σχεδιασμού και της απόλυτης υλοποίησης, μια διαφορετική, καινοτόμο και συνάμα αποτελεσματική πραγματικότητα η οποία θα αποδώσει υψηλά επίπεδα υπηρεσιών και άριστους επαγγελματίες.

Αποστολή της εταιρίας μας είναι να προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου στην ασφάλεια και την εκπαίδευση, δίνοντας πάντα έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας. Βασικοί παράμετροι του στόχου μας είναι η οργάνωση, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, οι εγκαταστάσεις και ο απόλυτος επαγγελματισμός.

Πιστοποιήσεις

Η διασφάλιση της ποιότητας  αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα και εφαρμοσμένη πολιτική της  SWAT SDISS ώστε να παρέχει τις πλέον  εξειδικευμένες γνώσεις προκειμένου ένας σύγχρονος επαγγελματίας ασφαλείας να ανταποκριθεί στις σημερινές απαιτήσεις του χώρου.

Ένα από τα στοιχεία που διαφοροποιούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ομίλου SWAT είναι η πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένη πιστοποίηση που δίνεται από το ΝΑΤΟ, το διεθνή φορέα TUV , UNODC  καθώς και τον επίσημο Γαλλικό Φορέα Πιστοποίησης, τα οποία  προσθέτουν κύρος αναγνώρισης και υπεροχής στο βιογραφικό των εκπαιδευομένων.

COVID 19

Αξιότιμοι  συνεργάτες  μας

Σας γνωστοποιούμε ότι στα πλαίσια της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη από τον νέο κορωνοϊό που προκαλεί την νόσο COVID -19, το προσωπικό μας έχει προμηθευτεί  με τον ειδικό απαιτούμενο εξοπλισμό, στα πλαίσια εφαρμογής των αναγκαίων κανόνων ασφαλείας.

Μάσκες, γάντια και αντισηπτικά σκευάσματα βρίσκονται στην διάθεση του προσωπικού στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας, προκειμένου να διασφαλιστεί η άσκηση των καθηκόντων τους.

Θερμή παράκληση και προτροπή στους συνεργάτες μας, να τηρούνται  σχολαστικά οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, όπως έχει υποδείξει η επιτροπή λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας όπως μπορείτε να διαβάσετε στα παρακάτω έντυπα  1 και 2

PDF: 

  1. Κορωνοϊός: Ασπίδα μας, η γνώση
  2. Μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας

 

Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης

mep_event_faq:
mep_event_day:
mep_list_thumbnail:
mep_event_cc_email_text:
um_content_restriction:
a:8:{s:26:"_um_custom_access_settings";s:1:"0";s:14:"_um_accessible";s:1:"0";s:19:"_um_noaccess_action";s:1:"0";s:30:"_um_restrict_by_custom_message";s:1:"0";s:27:"_um_restrict_custom_message";s:0:"";s:19:"_um_access_redirect";s:1:"0";s:23:"_um_access_redirect_url";s:0:"";s:28:"_um_access_hide_from_queries";s:1:"0";}
the_grid_item_custom_link_target:
_self
the_grid_item_col:
1
the_grid_item_row:
1
the_grid_item_content_color:
dark
the_grid_item_overlay_color:
light
the_grid_item_video_ratio:
4:3
the_grid_item_youtube_ratio:
4:3
the_grid_item_vimeo_ratio:
4:3
the_grid_item_wistia_ratio:
4:3

Log In

Create an account